Körforgás-babaszínházi előadásunk turnéja Felvidéken 2019-ben

A program lebonyolítója a Szót- Értünk Polgári Társulás, mely igen komoly körültekintéssel fogja össze a határontúli oktatási és szociális kezdeményezéseket.
Az egyik ilyen magocska a 2015 májusában útjára induló Cseperedő program, amit két fő irányvonal határoz meg, egyrészről a Ringató foglalkozások, másrészt a Szülők iskolája. Jelenleg a Cseperedő program keretén belül Szlovákiában 45 helyszínen valósulnak meg, heti rendszerességgel Ringató foglalkozások és havi rendszerességgel Szülők iskolája.
Ezen hálózatba léptünk be produkciónkkal, mint művészi, színházi élmény.
A babák komplex fejlesztését próbálja egységesíteni előadásunk, mely kimondottan e korosztály sajátosságait, specifikumait figyelme bevéve készült. Előadásainkban nincsen összefüggő szöveg, csak zenei hangok, hangeffektek, mozgás, mímikus mozdulatok, fények, színek és formák. S e dolgok variabilitása határozza meg az előadás ritmusát, szerkezetét. Az előadást a közös játék követi, majd a gyerekek beléphetnek a „játéktérbe” s kipróbálhatják, megmozdíthatják az eszközöket, díszleteket saját fantáziájuk, elképzeléseik szerint.

Körforgás babaelőadás a Cseperedő program meghívására 20 helyszínen

Tavaszi helyszínekŐszi helyszínek
KomáromLéva
GútaZselíz
PeredRimaszombat
BúcsFülek
IpolyságRozsnyó
NagyfödémesSzepsi
SomorjaBuzita
SzeliKassa
DiósförgepatonyNagykapos
SzencKirályhelmec

Következő előadások

Reméljük, hamarosan újra találkozhatunk! Addig is jó egészséget és kitartást kívánunk mindenkinek!

Legutóbbi hírek